Over Ons

Bouwen is een voortdurende dialoog met de opdrachtgever

OVER ONS

Bouw- en aannemingsbedrijf van Hoorn & van der Kley b.v. is in maart 1991 opgericht door Edwin van Hoorn en Edwin van der Kley. Inmiddels bestaat het bedrijf uit 20 goed opgeleide en gemotiveerde personen die met elkaar een hecht team vormen. Door korte en goede communicatielijnen wordt optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige kennis en ervaring en voelt iedereen zich betrokken bij de projecten die wij uitvoeren.

De grote kracht van bouw- en aannemingsbedrijf van Hoorn & van der Kley b.v. is de ambachtelijkheid van bouwen gecombineerd met eigentijds management. Wij zijn van mening dat bouwen een voortdurende dialoog is met de opdrachtgever. Natuurlijk vanaf het moment dat ‘de schop in de grond gaat’, maar waar mogelijk nog eerder. Duidelijkheid voor alle partijen is van groot belang gedurende het project.

Wij zijn actief op het gebied van nieuwbouw van vrijstaande woningen, het uitbreiden, aanbouwen, renoveren en restaureren van bestaande woningen, woningbouw en utiliteitsbouw.

In alle gevallen weten onze relaties dat zij verzekerd zijn van kwaliteit, vanaf het kennismakingsgesprek tot en met de oplevering van het project.

Op deze website kunt u zien dat wij de expertise in huis hebben op veel verschillende gebieden van de bouwbranche.

  • Verzekerd van kwaliteit

  • Expertise in huis

  • Ambachtelijkheid van bouwen, gecombineerd met eigentijds management

Maak een afspraak

Heeft u vragen?
Neem gerust contact met ons op!

Het kan zijn dat u ondanks de informatie op deze website nog vragen heeft of dat u meer informatie wilt. Aarzel dan niet contact op te nemen met een medewerker van Bouw- en aannemingsbedrijf van Hoorn & van der Kley b.v. om nadere uitleg te vragen. Aan dat verzoek zal graag worden voldaan.

Contact