Onze Diensten

VRIJE SECTOR

Beschikt u over een kavel grond en wilt u advies over de ontwikkeling ervan? Of bent u in bezit van een door een architect uitgewerkt bouwplan en op zoek naar een aannemer om uw bouwplannen te realiseren?

Wij onderscheiden ons in de bouw van vrijstaande woningen. Of het nu gaat om een bungalow, moderne-, eigentijdse-, rietgedekte woning of luxe villa, door onze kennis van en ervaring met de diversiteit van bouwen, kunnen wij iedere bouwstijl van opdrachtgever of architect verwezenlijken.

Wij springen, door de korte lijnen in onze organisatie, snel en adequaat in op de wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Ook als zich onvoorziene zaken voordoen, denken wij mee over oplossingen of alternatieven, die alsnog zorgen voor een uitstekend resultaat. Wij nemen graag deel aan bouwteams; onze grote kennis en ervaring op het gebied van organisatie, kostenbeheersing en kwaliteitsbewaking komen dan optimaal tot hun recht.

Het project wordt van begin tot eind begeleid door één contactpersoon binnen onze organisatie. De voorbereiding, planning en uitvoering van het project worden met bouwbesprekingen en de bijbehorende verslagen voor en tijdens de werkzaamheden vastgelegd. In deze bouwverslagen wordt de status van het project duidelijk omschreven. Daarnaast is voor u als opdrachtgever bijvoorbeeld ook per onderdeel aangegeven wanneer definitief moet worden gekozen voor de wijze van uitvoering en materialen. Wij beschikken over een diversiteit aan showroomadressen waar u zich kunt oriënteren op de keuze voor verschillende bouwmaterialen.

Projecten Vrije Sector

Vrije Sector Impressies