Vacature Van Hoorn & van der Kley

Werkvoorbereider

Heb jij talent voor plannen en organiseren en beschik je over een sterke basis aan bouwkundige kennis? Ben jij een ambitieuze werkvoorbereider die klaar is voor een volgende stap? Dan komen wij graag met jou in contact!

Werkvoorbereider scaled

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider bij Van Hoorn & van der Kley ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de voorbereiding van onze bouwprojecten, variërend van luxe villa’s tot aan bedrijfspanden. Nadat de calculator de werkbegroting overdraagt, heb je de vrijheid om het project op jouw manier te organiseren, binnen de gestelde kaders van de klant.
Planning, inzet van personeel en het regelen van benodigde vergunningen en materieel zijn voor jou dagelijkse kost. Ook het controleren van bouwtekeningen gaat jou goed af. Je bent blij als collega’s en onderaannemers op het juiste moment op de juiste plek aan het werk zijn.

Uiteraard heb je regelmatig contact met onze klanten. Je bent een kei in het bedenken van win-win-oplossingen die passen bij de doorlooptijd, kwaliteit en het budget.

Wie ben jij?

  • Je houdt je aan gemaakte afspraken en werkt nauwkeurig.
  • Je hebt +5 jaar ervaring met werkvoorbereiding in de bouw.
  • Je hebt passie voor je vak en bent een teamspeler in hart en nieren.
  • Je schakelt snel en staat stevig in je schoenen.
  • Je bent bekend met vergunningverlenende instanties en procedures.
  • Je hebt hbo werk- en denkniveau of mbo met de juiste werkervaring.
  • Plezier en een vleugje humor doen jou goed.

Wat bieden wij?

Bij Van Hoorn & van der Kley vinden we collegialiteit heel belangrijk: we bouwen met en op elkaar! Je maakt deel uit van een hecht team van 23 vakmensen. We zijn trots op onze open en gezellige werksfeer. Daarnaast geven we onze collega’s graag de ruimte om te ontwikkelen en door te groeien. We luisteren naar jouw persoonlijke ambities en denken graag met je mee. Naast hard werken, maken we ook tijd voor gezelligheid. Zo organiseren we vrijdagmiddagborrels, bedrijfsuitjes en barbecues.

Over Van Hoorn & van der Kley

 Als bouw- en aannemingsbedrijf heeft Van Hoorn & van der Kley al meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van nieuwbouw van luxe vrijstaande woningen, het uitbreiden en renoveren van bestaande woningen, woningbouw en utiliteitsbouw. Met 23 gemotiveerde collega’s vormen wij een hecht team. We staan altijd open voor talent. Heb jij het in je? Dan ontmoeten wij jou graag!

Solliciteer op deze vacature.

Is deze vacature iets voor jou? Laat van je horen!

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
Hoe heb je ons gevonden?
Toegestane bestandstypen: pdf, Max. bestandsgrootte: 8 MB.
Privacyverklaring*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Deel deze vacature